ISTDP-workshop i Göteborg

Jon Frederickson kommer till Göteborg 19 oktober 2018 för en workshop om hur du jobbar med Repression utifrån ISTDP! Med hjälp av videoklipp och färdighetsbyggande övningar som del av hans presentation kommer han att ge oss en heldag med ny kunskap och nya upplevelser.

Workshopen anordnas som del av core-utbildningen i Göteborg som jag och Frida Lisak håller i, varför du som startat utbildning med oss i 2017 eller 2018 går utan extra kostnad. Som deltagare i vilken core-grupp som helst, heltidsstudent eller medlem i Svenska Föreningen för ISTDP får du rabatterat pris på workshopen!

Passa på att anmäla dig till denna upplevelsebaserade workshop, varmt välkommen!
Se flyer för mer information.

Information om kommande core i Göteborg med start hösten 2018 kommer inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: