Terapi fram till april!

Hej!

Från 1 april kommer jag att vara föräldraledig (heltid ca 6 månader, därefter börjar jag jobba någon dag i veckan). Fram tills dess tar jag emot klienter som vanligt,  med vetskapen om att vi bara kan jobba fram till april. I februari och mars är jag öppen för att ta emot dig som vill gå en kortare men intensiv terapi. Kanske vill du gå två gånger i veckan under ca två månader? Kanske vill du gå i så kallad blockterapi? Blockterapi innebär att du går t.ex. tre timmar/dag, två dagar i rad. Upplägget kan dock varieras till vad som passar dig bäst.

Varmt välkommen att passa på att prova ISTDP-terapi hos mig fram till april månad! (eller vänta till hösten 🙂 )

Varma hälsningar

Liv Raissi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: