Utökad verksamhet!

Hej!

Min förhoppning om att vara en flitig bloggskriverska gick sådär. Det finns ju så mycket annat att göra, så tiden räcker inte riktigt till att regelbundet samla mina tankar i blogginlägg. Det får helt enkelt lov att vara så, och blogginläggen får lov att dyka upp lite då och då.

Idag vill jag informera om att jag sedan årsskiftet jobbar 100% i egen regi på Prinsgatan 12 i Göteborg. Jag har alltså mer tid för att träffa den som behöver mina tjänster. Metoden jag jobbar utifrån är som tidigare ISTDP (Intensiv dynamisk korttidsterapi), och nu har jag möjlighet att satsa ännu mer på att öka min kompetens och tillgänglighet för dig. Jag märker mer och mer vilka fina resultat ISTDP kan ge för de människor jag träffar. Det är verkligen en förmån att få vara med och dela andras process i att hela sig själva.

Välkommen om du har en eller flera problem eller helt enkelt bara behöver någon att prata med. Om jag och ISTDP kan hjälpa dig att hjälpa dig själv återstår att se, men det skadar oftast inte att prova. Välkommen att läsa mer om mig och om ISTDP här på min sida, jag svarar på mail och telefonsamtal snabbt om du skulle kontakta mig.

Önskar du föreläsning eller handledning inom ISTDP, kris eller trauma är det också fritt fram att kontakta mig, så diskuterar vi ett upplägg som passar. Är du intresserad av utbildning inom ISTDP, kika in på http://www.istdpsweden.se för mer information.

Allt gott,

Liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: